SİLİFKE TSO KARDEŞ ODA PROTOKOL’U İMZALADI

silifke tsoSilifke TSO Yönetim Kurulu(Başkan Nurettin KAYNAR,Başk Yard.Baki UYSAL,Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa KISA,Erdin SOY ve Genel Sekreter Yıldırım BAYDAR) Mut ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odalarını ziyaret ederek Kardeş Oda Protokolu imzaladı.
SİTSO Yönetim Kurulu Başkanı NURETTİN KAYNAR Yaptığı açıklamada Mut ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odaları ile zaten her platformda birlikte hareket ettiklerini,Bölgesel alandaki ekonomi ve yatırım ortamları konusunda bilgilendirme yaptıklarını,ortamın gelişmesinde ortak bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığını belirtti.Bundan sonra,eğitim,iş geliştirme ve Akreditasyon konularında da bilgi paylaşımında bulunulacağını söyledi.
Uluslararası bağlantılarda her iki Oda ile ortak hareket edileceğini,iç ve dış piyasa analizlerinin paylaşılmasında ortak faaliyetler ve çalışmalar yürütüleceğini,yeni projelerde bilgi alışverişlerinde bulunulacağını belirtti.
Mut TSO Başkanı Gürsel AYDIN ve Karaman TSO Başkanı Mustafa TOKTAY ” Böyle bir törenin gerçekleşmesinden dolayı memnun olduklarını belirterek, zaten kardeş olan odaların imzayla bu kardeşliği perçinlendiğini söylediler. Kardeş Odaların ileride daha güzel işlere imza atacaklarını belirten Aydın ve Toktay, birlikte çalışmanın hem bölge hem de ülke adına çok yararlı olacağını “belirttiler.
Başkan Nurettin Kaynar “Karaman TSO İle Temaslarda bulunmak üzere gelen VİETNAM Ticaret Ataşesi ve Heyeti ile bir toplantı gerçekleştirildik,bu toplantıda İlçemiz hakkında heyete bilgiler sunduk ve Ticaret Heyetinden İlçemizi de ziyaret etmelerini ve Oda olarak Vietnamda oluşacak iş imkanlarını Üyelerimize de sunmak istediklerini belirttik ” dedi.
Daha sonra Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde de ziyaretlerde bulunuldu ve İlçemiz Organize Sanayi Bölgesinde de yatırım yapan Yunus İnşaat A.Ş nin diğer bir kuruluşu olan PALMİYE BİSKÜVİ A.Ş nin fabrikası gezildi ve yatırımları hakkında Fabrika Sahibi Lütfi ARSLAN dan bilgi alındı.
Başkan Kaynar bu tür kardeş oda Protokollerinin diğer Odalar ile de gerçekleştireceklerini,aynı zaman da Yurt dışında birkaç Ticaret Odaları ile yapacaklarını belirtti.

Etiketler:, , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın