SİLİFKE TURİZM İŞLETMECİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

turmzSilifke Turizmi Geliştirme Tanıtma ve Yardımlaşma derneği, genel kurulun ardından Dernek Yönetim Kurulu, dernek üyeleri ve aileleri ile Taşucu İskele Restaurant da kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıda söz alan onursal başkan Ahmet Tarlacı derneğin kuruluşundan bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalardan ve hizmetlerden bahsederek yeni seçilen yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.
Dernek Başkanı Ali Küçük Kahvaltıya katılan Silifke Kaymakamlığı özel kalem müdürü Suat Demir, Silifke Belediyesi Başkan yardımcısı Abdullah Yılmaz, Zabıta Müdürü Nazmi Ataseven, Özel kalem müdürü Cano Serpin, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Turizm Danışma Bürosundan Aytaç Kurtuba ve Ertan Barut, Basınımız güzide temsilsilerine katılım ve desteklerinden dolayı Teşekkür ederek Ayrıca Silifke turizmine tanıtımına önemli katkıları olan onursal başkana ve eski yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ifade etti.
Yönetim Kurulu Üyelerinin yapmış olduklari Basın açiklamasi Söyle idi,Mersin’in en büyük ilçelerinden biri olan Silifke’miz büyük medeniyetlerden derin izler taşır büyük imparatorluklara ve büyük devletlere ev sahipliği yapmıştır. Tarihi milat öncesine dayanır, İşte bu yüzdendir ki Silifke’yi dolaşır iken tarihin ayak izleri bizlere eşlik eder, isimleri saymakla bitmeyen zengin tarihi eserleri bizi turistik merkez haline getirmeye yeter, sadece tarihi eserlerden başka iklimindeki dört mevsim bereketi ve verimli toprakları ile Silifke’yi tarım ve turizm cenneti haline getirmiş. Göksu Nehrinin döküldüğü yerde oluşan delta ve burada bulunan Akgöl ve Paradeniz dünyaca nadir olan kuşların toplanma üreme yaşam alanı olmuştur. Ayrıca Akdeniz’in en uzun en güzel sahilleri ve doğu Akdeniz’in en güzel koyları adaları ilçemizi cennetten bir köşe yapmıştır. Dünyada marka değeri olan lezzeti sayesinde türkülerde bile kendine yer bulan meşhur Silifke Yoğurdu daha isimlerini saymakla bitiremeyeceğimiz ürünlerimiz, eserlerimiz, değerlerimiz havası suyu dağı taşı toprağı Silifke’miz güzellikleri turizm için olması gerekenler bütün kriterler fazlasıyla ilçemizde mevcut. Bütün bu güzellikleriyle bizim olan bu güzel ilçeye sahip çıkmak yine bizim görevimizdir diye söyleyen Küçük’ Turizm adına ilçemiz için attığımız her adım unutmamalıdır ki geleceğimiz için atılmış doğru adımlardır. Bugün burada geleceğimiz için bir adım atmış bulunmaktayız. Bu yolda emin adımlarla yürüyerek Silifke’mizin Türkiye’nin ve dünyanın önemli turizm merkezlerinden biri olması istiyoruz. Turizmin marka kenti Silifke, fakata biliyoruz ki bunun için birlik beraberlik içerisinde güçlü olmamız gerekiyor. Bu sebeple buradan bütün Silifke’deki turizm alanında çalışan işletmeler, turizm gönüllerini,memleketine sahip çıkmak isteyen herkesi birlik olmaya derneğimize davet ediyoruz. Derneğimiz çatısı altında toplanarak Silifke’miz turizm değerleri tespiti ve bunları korumak dünyaya tanıtmak için birlik olmaya davet ediyorum diye sözlerine devam eden yönetim kurulu, Silifke’mizin turizmini geliştirmek için ilk öncelikli çalışmalarımız bölgemiz turizmcileri ile bir araya gelerek güç birliği sağlamak, derneğimiz adına yakışır, Silifke turizmini geliştirmek ve tanıtmak için yeni projeler üretmek, bunlar için gerekli kurum ve kuruluş ile işbirliği içerisinde olmak gerekli materyalleri sağlamak, Silifke’mizin hak ettiği ulusal ve uluslar arası arenada gerekli tanıtımları yapacağız,
yönetim kurulumuzu akademisyenlerden ve ilçemizin önde gelen turizmcilerden oluşturarak tecrübelerimizi Silifke’miz turizmine aktaracağız…
Yönetim kurulu olarak ilçemiz turizmcilerinin projelerine destek vermeye hazırız ve herkesin tecrübelerinden faydalanmak ortak çalışmalar yapmak için tüm turizm gönüllülerini derneğimize Bekiyoruz. SİLİFKE’MİZE HAYIRLI UGURLU OLSUN.
Bu gün burada bizi misafir eden iskele restaurant işletmecisi Ümit Boyraz’a ve ekibine Çok teşekkür ederiz”dedi.

Etiketler:, , , , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın