Silifke Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültürel Faaliyetleri

Fotoğraf: 'Geçtiğimiz Öğretmenler Günün de Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Göbekçi ve Ocak yönetimi Silifke deki tüm okulları gezerek Öğretmenlerimizin Karanfillerle Öğretmenler gününü kutladı.

İlçemize Yeni atanan Sn. Kaymakamımızı ziyaret eden Ocak yönetimi Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diledi. Silifke'mize Hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.  Ocak Yönetimi Sn. Kaymakamımıza yaptıkları eğitim faali

Silifke Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kültürel ve Eğitim Faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

‘Geçtiğimiz Öğretmenler Günün de Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Göbekçi ve Ocak yönetimi Silifke deki tüm okulları gezerek Öğretmenlerimizin Karanfillerle Öğretmenler gününü kutladı.

İlçemize Yeni atanan Sn. Kaymakamımızı ziyaret eden Ocak yönetimi Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diledi. Silifke’mize Hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.  Ocak Yönetimi Sn. Kaymakamımıza yaptıkları eğitim faaliyetlerinden getirdikleri resimleri göstererek bahsettiler Hafta sonları Ocak binasında İlk ve Orta Öğretimde ki geleceğin teminatı olan gençlerimize Matematik, Satranç, İngilizce ve Resim dersleri verildiğini söylediler. Liseli Öğrenciler için ise onları Uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Sportif faaliyetler düzenlediklerinden bahsettiler önümüzde ki günlerde Liseler arası Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet Adıyla Futbol turnuvası düzenleyeceklerinden bahsettiler.

Sıcak ve samimi bir şekilde Ocak yönetimiyle sohbet eden günümüz sorunlarına tarihten örnekler vererek değinen Sayın Kaymakamımız ‘Gençlere özünüze dönün kendiniz gibi olun yeter; dedi.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın