“SİLİFKE’MİZ EVİMİZ, EVİMİZ TERTEMİZ”

6553_10151462701888808_595986065_nSilifke Belediyesi-Kent Konseyi tarafından yürütülen “Silifke’miz Evimiz, Evimiz Tertemiz” projesi kapsamında Silifke Temizlik Haftası’ etkinliklerinde Grup Kolpa konser verecek.
Her yıl bir konuya dikkati çekerek o konu üzerinde çalışmalar yapan Silifke Belediyesi – Kent Konseyi bu yılda Hava Kirliliğine dikkat çekecek çalışmalar yapacak. “Temiz Tut, Kirletme Kentini! Hem Doğayı Korursun, Hem Kendini” sloganıyla 20 Mart 2013 Çarşamba günü Anıtta açılış ve çevre yürüyüşü ile başlayacak olan program çeşitli etkinlikler ile devam edecek.
Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel yaptığı açıklamada “Bu yıl 3.sünü düzenleyeceğimiz “Silifke’miz Evimiz Evimiz Tertemiz” projesi kapsamında Kızılay Silifke Şubesi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz Temizlik Sağlıktır Kan bağışı hayattır sloganıyla Kan Bağışı kampanyası düzenlenecek. Ayrıca son yılların gençler arasında en çok dinlenen gruplarından olan Kolpa, Temizlik haftası etkinlikleri kapsamında Silifke’de konser verecek. Gençler başta olmak üzere tüm Silifke halkı etkinliklere ve konserimize davetlidir.”dedi.
Silifke Belediyesi ve Kent Konseyi’nin organize ettiği konserin  22 Mart 2013 Cuma günü saat 19.00′da halka açık ve ücretsiz olarak Atatürk Anıt Meydanı’nda gerçekleştirileceği açıklandı.

20 Mart günü temizlik yürüyüşü düzenlenecek egsoz gazına dikkat çekmek için yürüyüşe bisikletlerinizle katılabilirsiniz.

“HAVASI GÜZEL SİLİFKEM…”

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın