SON 3 MAÇ

sil bel sprSilifke Belediyesporumuz, Playoff 2.devrenin 2. maçında Silifke Şehir Stadında maçın lehimize olan kırılma anlarında girdiği pozisyonlarda golleri atamayınca Erdemli Belediyespor’a 4-1 mağlup oldu. Umudunu Son 3 maça bıraktı.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Oğuzhan Doğar, Suat Beliktaş,Tufan Esin, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Veysel Okur,Uğur Ökkeş Güneş, Anıl Güler, Ali Yılmaz,Mehmet Şıralı, Ahmet Salman 11’i ile çıktı.

Takımımızın golünü tecrübeli kaptanımız Mehmet Şıralı atarken, Tecrübeli kaptanımız Tufan Esin’in ayağından penaltı kaçırdık. Maçın son dakikalarında Kalecimiz Oğuzhan Doğar kırmızı kart gördü ve karşılaşmayı 10 kişi tamamladık.Rakip takımda maçı 10 kişi tamamladı.

Deplasmanlarda ve kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalarda, her zaman olduğu gibi tribünden izleyerek bizleri yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza, fanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız, 4 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 15:00’da Mut deplasmanında Mut İdman Yurdu ile mücadele edecek. Takımımıza Başarılar Dileriz..

Etiketler:, , , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın