SÖZ KONUSU VATAN,MİLLET, MEMLEKET İSE AKAN SULAR DURUR

osman-oguz“SÖZ KONUSU VATAN, MİLLET , MEMLEKETSE MHP İÇİN AKAN SULAR DURUR.”

Başkan Oğuz açıklamasında “Son yıllarda ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. İçeride ve dışarıda yaşanan olaylar ve gelişmeleri hepimiz kaygıyla takip etmekteyiz.  Ülkemizin bu duruma gelmesinde elbetteki siyasi iktidarın çok büyük  hata ve ihmalleri vardır. Ama Milletimize  bu hataların  bedelini ödetmeye kimsenin hakkı yoktur. Bu noktada Milliyetçi hareket Partisi devleti ve Milleti için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaktadır.

Siyasi geleceği için, popülist siyaset için teröre taviz verenler, teröristle kol kola girenler  bunu anlayamaz anlamaları da zaten beklenemez.

Şimdi birileri kalkmış MHP’yi ve MHP’li belediye başkanının 15 yıllık Silifke ye yaptığı hizmetleri sorgulamaya kalkıyor. İnsanın bunu sorgulaması için ilk önce bir aynaya bakması gerekir.

Bu kişiler balık hafızalı olmalı ki Silifke’nin 15 yıl önceki halini bile hatırlamamaktadırlar. 15 yıl önce tüm pislikler ırmağa akarken on beş yılın sonunda Silifke nin alt yapısı %99 tamamlanmıştır. İnsanlarımızın ihtiyacı olan, düğün salonları, spor komleksleri, huzur evi, kapalı Pazar yeri, Otogar, Cumhuriyet meydanı, yürüyüş yolları, onlarca park ve borçsuz bir belediye bırakılmıştır. Köprünün yapımına  ise bu eleştiriyi yapan CHP ilçe başkanın partili arkadaşları mahkeme yoluyla engel olmuşlardır.

Bu on beş yıl boyunca CHP’li belediye meclis üyeleri Meclise gelen hiçbir öneriye olumlu oy kullanmamışlardır. Buna rağmen MHP’li meclis üyesi arkadaşlarımız 2,5 yıldır meclise gelen ve Silifke’nin lehine olan her öneriye destek olmuşlardır.

Şimdi kalkıp CHP ilçe başkanı arkadaşımızın MHP’yi hizmetlerin önünü kesiyor demesi ve 15 yıldır MHP’li belediyenin Silifke için hiçbir şey yapmadı demesine kendinden başka hiç kimseyi inandıramaz.

Kaldı ki 2.5 yıldır hizmet diye saydıkları, hiç hizmet yapılmadı dediği dönemde yapılanların, kapısını penceresini değiştirmekten, boyasını duvarını süslemekten ibarettir.

Yapılanlar da satılanların yanında hiç kalmaktadır.

MHP 4. Köprünün yapılmasına karşı olmamış bilakis destek olmuştur. Köprü giriş çıkış yolları konusunda,    Mevcut taş köprü gerçekten trafiğe kapatılıp kapatılmayacağı konusunda herkesin olduğu gibi bizimde endişelerimiz vardır. Eğer mevcut köprü trafiğe kapatılmazsa yapılacak köprüden Başkan’ın kendisi dahil hiç kimse geçmez ve  bu işin geri dönüşü olmaz, milyonlarca lira da boşa gitmiş olur.

CHP İlçe Başkanı bu konulara açılık getirmesi yerine bu endişeleri dile getirenleri hizmetin önünü kesiyorlar demesi bir talihsizliktir.” Dedi.

Etiketler:, , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın