ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI

meclisSilifke Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen Belediye Meclisi, 7 maddelik toplantı gündemini görüşerek, karara bağladı.

Silifke Belediyesinin Şubat ayı meclisinde karara bağlanan gündem maddeleri ise şöyle; ‘Bir önceki toplantıya ait olan 5 Ocak 2015 tarihli tutanakların, okunup oylanması.

İmar Komisyonundan gelecek evrakların görüşülmesi. Tüzel kişiliği sona eren belde belediyelerin borçlarının yapılandırılması ve ödenmesi… Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet için 2 asil, 3 yedek üye seçiminin yapılması. İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün 22.12.2014 tarihli yazısına istinaden, belediyemizde tam zamanlı iki adet personel çalıştırılması ve 2015 yılı için sözleşme yapılarak, ücretlerinin belirlenmesi. Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’ne üye olunması. Dilek ve Temenniler bölümünden oluştu’

TURGUT, ‘ALINAN KARARLAR İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN’

Şubat ayı olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan ötürü teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘İlçemiz için doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan belediyemiz, bugünden sonrada en iyi hizmetleri gerçekleştirmeye devam edecektir.

Bugüne kadar yapılan hizmetlerimiz ve çalışmalarımızda elini taşın altına koyan bütün belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

Daha bir yılımızı bile doldurmadan birçok mahallemizin ve şehir merkezimizin, bugüne kadar çözülmeyen sorunlarını çözdük, projeler ürettik, şehrimizi modern ve gelişen bir ilçe konumuna getirmek için uğraşlar verdik, vermeye de devam ediyoruz.

Hepimizin amacı Silifke’ye en iyi hizmeti gerçekleştirmektir. Başta tarım, sanayi ve turizm olmak üzere hepimizin ortak noktası, insanlarımızın refah ve mutluluk içerisinde yaşayarak, gelişmişlik düzeylerini ve kalkınmalarını arttırmaktır.

Bunun için hep birlikte başarılı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben inanıyorum ki vereceğimiz doğru kararlarla ve Silifke’ye kazandırdıklarımızla, bizler ileride çok iyi anılan bir meclis olacağız. Katkı ve destek sunan herkese teşekkür ediyorum’ diyerek, oturumu kapattı

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın