TEMİZLİK HAFTASI AMACINA ULAŞTI

kizilay-1jpgMersin Kızılay Kan Alma Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı, Silifke’de belediye-kent konseyi ve Kızılay şube başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen kan bağışı kampanyasının başarılı geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özcanlı, Başkan Öngel’e teşekkür ederek bu organizasyonu birlikte başarmanın sevincini yaşadıklarını açıkladı.
Silifke temizlik haftası etkinlikleri kapsamında kent konseyi-belediye ve Kızılay şube başkanlığı tarafından başlatılan bu kan seni unutur mu adlı kan bağışı kampanyasının 481 kişiyle ilçeler bazında Silifke’nin birinci olduğu belirlendi.
Silifke ve Silifkelilerin kan bağışı kampanyasına gösterdikleri duyarlılıklar ve katkılar için Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret eden Mersin Kan Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı, Donör Kazanım Uzmanı Yıldız Karacaoğlu, Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Öngel’e katkıları için teşekkür ettiler. Kan bağışı kampanyasına gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını bildiren Mersin Kızılay Kan Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı yaptığı konuşmada, “Belediye ve kent konseyi tarafından yürütülen temizlik haftası etkinlikleri içerisinde biz de kan alma ile ilgili Kızılay şube başkanlığımızla birlikte bir çalışma başlattık. Tüm Silifkelileri hemşehrilerimizin, Kızılay şube başkanlığımız ve Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel’in de büyük destekleri ile rekor seviyede bir kan bağışı aldık. 481 kişinin gönüllü kan bağışı yaptığı kampanyamız ilçeler bazında Silifke birinci sıraya oturmuştur. Yaklaşık 200 personeli ile kan bağışımıza destek veren Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel ve ekibine teşekkür ediyoruz” diyerek Başkan Öngel’e teşekkür belgesi ve bir de plaket verdi.
Mersin Kan Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı, Donör Kazanım Uzmanı Yıldız Karacaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali ÖNgel’i makamında ziyaret eden Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ise konuşmasında, kan bağışı kampanyasına destek veren başta Silifke halkına, Kaymakam Fatih Damatlar, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapanlara, Kent konseyi Başkanı Rifat Karaduman ve konsey üyelerine, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın