TURGUT, Orman İşçilerinin Törenine Katıldı

orman-1jpgSilifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde ilçe işletme müdürlüklerine alınan 70 mevsimlik yangın işçisinin göreve başlama törenine katılarak, işçilere teşekkür belgelerini verdi.

Arazöz şoförü olarak görev yapacak olan mevsimlik yangın işçileri için Silifke ilçesinde işe başlama töreni düzenlendi. Silifke Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Çamdüzü İşletme Şefliği’nde düzenlenen törene Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Sayılan, Silifke Orman İşletme Müdürü Mustafa Arslan ve ilçe işletme müdürleri ile yeni alınan mevsimlik orman işçileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan törende orman işçileri ve aileleri duygu dolu anlar yaşadı. 
Orman işçilerine teşekkür belgelerini veren Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘İşçilerimize yaz sezonu süresince büyük görevler düşüyor.  Silifke ve bölgesi ormanlık alan bakımından geniş bir coğrafyaya hakim… Bugün törenle işe başlayan, yangınla savaşan orduda birer nefer olarak görev yapacak işçilerin orman yangınlarıyla mücadele tarihinde meslek büyüklerini inşallah unutmayıp, gerektiğinde canla başla mücadele edip her türlü fedakar ve cefakarlıkları göstereceklerine inancımız tamdır. Görevlerinde başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın