“TÜRK AYNŞTAYNI” ÇOK HASTA

oktay-sinanoglu-turk-aynstayni20120409105951Henüz 26 yaşında Amerikan Akademik Tarihinde “En Genç Profesör” üvanını almış, çok sevilen OKTAY SİNANOĞLU, ağır hastalığının yanında bir de gereksiz davalar ile uğraşıyor.

       Facebook resmi sayfası yöneticisi Satılmış Mayacı’nın belirttiği açıklamalarda, Oktay Sinanoğlu’nun sağlık durumu aşağıdaki şekilde belirtilmiş;

             Sağlık Durumu, Davalar Yüzünden kötüleşiyor şeker hastası, kalp sorunu var, yüksek tansiyon, damar tıkanıklığı, birçok sorun var. ilaçlar deneniyor ama birine yarayan ilaç diğerine yaramıyor yurtdışından gelemedi, doktor gözetimi altındadır.

Dilek Sinanoğlu’nun açıklaması şu şekildedir;

Türkiye’nin her yerinden bizlere güzel, anlamlı sözlerle desteklerini sunan avukatlara, gazetecilere, sevenlerimize, dostlarımıza, gençlere, herkese sonsuz teşekkürler ederiz.
Umarız Oktay Sinanoğlu en kısa zamanda iyileşir ve yine konferanslarıyla, yazılarıyla bizlerle birlikte olur. Hiçbir zaman şahsi veya memleket meselesi farketmez, yılmak yok, yola devam. Oktay’ın dediği gibi anamız bizi bu zor günler için doğurdu.

Yazıları ve kitaplarıyla Türkiye gerçeklerini anlatmaya çalışan Sinanoğlu’na gereksiz davalar açılmakta ve nobel ödülüne aday gösterilen yazar, sağlık problemleri ve gereksiz davalar yüzünden bu konuyla ilgilenememektedir.

Türkiye sevdalısı çok önemli bilim insanımıza acil şifalar diliyoruz.

 

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın