YAŞLILARDAN ÖNGEL’E TEŞEKKÜR

huzurevi 256Kurban bayramı ziyaretleri çerçevesinde Silifke Belediyesine bağlı huzurevini ziyaret eden Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve  ilçe protokolü, burada kalan yaşlıların bayramını kutlayarak tüm yaşlılara birer hediye verdiler.
Kurban bayramında kendilerine sıcak sevgi ve saygıyı hissettiren ilçe protokolüne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden huzurevi sakinleri, huzurevinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Sadece bayramlarda değil her fırsatta kendilerini ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i bu davranışından dolayı çok sevdiklerini de ifade  ettiler. Silifke ve Silifkelilere böylesine güzel bir huzurevi hizmeti sunan Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’in kendilerine gösterdiği sıcak ilgi ve alakadan dolayı da çok memnun olduklarını yinelediler.
Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek sohbetler eden ilçe protokol üyeleri, tüm huzurevi personeli ve huzurevinde kalan yaşlıların  kurban bayramlarını kutladıklarını açıkladılar. Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, daha sonra huzurevi sakinlerine bir de hediye verdi.
Silifke Belediyesi Huzurevi Müdürü Eyüp Uzunsakal tarafından organize edilen huzurevi bayramlaşma törenine Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Sayılan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Feridun Yetgin, Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Duman, Sağlık Grup Başkanı Dr. Yüksel Eren, Müftü Vekili Hasan Tüfekçi, MHP Kadın Kolları üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldılar.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın