YENİ GÜMRÜK MÜDÜRÜNDEN BAŞKANA ZİYARET

selefkosTaşucu Gümrük Müdürü Orhan Evintan ve beraberinde ki Kemal Karakaya, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüşmelerde bulundular.
Taşucu Gümrük Müdürlüğü görevine atanmasının ardından, kendisine nezaket ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında başarılar dileyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, iadei ziyarette bulunan Taşucu Gümrük Müdürü Orhan Evintan’ı ağırladı.
Kurumlar arası işbirliğinin başarılı hizmetlere vesile olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘İlçemizde her resmi kurum ve kuruluşun birlik ve beraberlik içerisinde çalışması, verimli hizmetlerin yapılmasına olanak sağlar. Burada önemli olan vatandaşlarımızın hizmetkârı olmak, onların sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamaktır. Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Ziyaretlerinden ötürü Gümrük Müdürümüz Orhan Evintan ve beraberinde ki Kemal Karakaya beyfendiye  teşekkür ediyorum’ dedi.

Etiketler:, ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın