YENİ NİKAH SALONU YAPILIYOR

silifike nikah salonuSilifke Belediyesi tarafından ilçeye yakışır bir şekilde projelendirilen modern nikâh salonunun inşaat çalışmaları, tüm hızıyla sürüyor. Nikah Salonunun önümüzdeki hafta içerisinde yeni yerinde hizmet vereceği belirtildi.

Silifke Belediyesinin 80 projesinden biri olan ve yapım çalışmaları süren Modern Nikâh salonu, vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni topladı. Özellikle evliliğe adım atacak çiftler, yeni nikâh salonunda tören yapmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyorlar. Nikah günü almak için başvuruya gelen genç çiftler, şunları ifade ettiler. ‘Dar ve karanlık bir ortamda hizmet veren Belediyemizin Nikâh Salonu, artık güzel bir ortamda ve geniş bir mekâna sahip olacak. Ailelerimizi ve davetlilerimizi rahatça nikâhımıza çağırarak, bu geniş mekânda ağırlayabileceğiz. Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine çok teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.

BAŞKAN TURGUT, ‘SİLİFKE’YE YAKIŞIR BİR NİKÂH SALONU YAPIYORUZ’

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, evlenecek gençlere müjde vererek, ‘Artık üst üste sıkışmış, alanı dar bir nikâh salonundan kurtuluyoruz. Nezih ve ferah bir ortamda, modern bir nikâh salonu yapıyoruz’ dedi.

Başkan Turgut, ‘İlçe halkımıza söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Yerel seçimlerde 80 proje ile çıktığımız bu yolda, daha 8 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen bu projelerin temel çalışmalarını oluşturduk.

2014 yılında hatırlarsanız bizim 80 projemizin içerisinde Modern bir Nikâh Salonu vardı. İşte yıllardır atıl bir durumda kaderine terk edilen Kültür Müdürlüğü binamızın yanında ki nezih ve geniş bir mekânı, yeniden tadilat ve onarım yaparak, nikâh salonuna dönüştürüyoruz.

Yapılamaz, üretilemez ve gerçekleştirilemez diye hiçbir şey yoktur. Bu hizmet ve yatırımlar zekâ işidir, ekip işidir ve memleket meselesidir. Vatandaşlarımızın birçoğu büyük şehirlerde görüyorlar ki nikah salonları modern, nezih, hijyenik ve teknolojik imkanlarla dolu. Neden Silifke’de ilçemize yakışır bir nikâh salonu olmasın diyerek, bu projemizi de hayata geçirmiş olduk’ dedi.

Etiketler:, , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın