YILIN SPOR ENLERİ ÖDÜLÜ BAŞKAN TURGUT’A VERİLDİ

10471344_366946833461288_7483313955165900724_nMersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 2014 yılının spor enleri, ödüllerini aldı. Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, spora yaptığı katkı ve hizmetlerden ötürü ‘Yılın Spor Enleri Ödülüne’ layık görüldü.
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle organize edilen yılın enleri ödül töreni kongre ve sergi sarayında gerçekleştirildi. Yılın spora en çok destek veren belediye başkanları, yöneticileri, antrenörleri, sporcuları ve spor yazarları ile gazetelere verilen ödül törenine katılım yoğun oldu.
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un Türk sporuna büyük katkı sağladığını, özellikle amatör spor kulüplerine yapmış olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı örnek bir belediye başkanı olduğunu belirten Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mithat Ertaş, Başkan Turgut’un Yılın Spor Enleri Ödülüne’ layık görüldüğünü belirtti.
Ödülünü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yonuk’un elinden alan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, spora ve sporcuya verdikleri desteğin bundan sonra ki süreçte de devam edeceğini belirtti.
Ödülünü alan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Belediye Başkanlığı görevime geldiğim andan itibaren çalışma yol haritamızda üç ana önemli unsur var. Sağlık, eğitim ve gençlik. Bir milletin geleceğe umutla bakabilmesi için gençliğini çok sağlıklı yetiştirmesi gerekir.
Silifke Belediyesi olarak beyinleri bilgi ile dolu, sporcu kimlikleriyle öne çıkan bir gençlik ve bir toplum oluşturmak yegâne amaçlarımızdan biridir. Silifke’de gerek alt yapı gerekse spor alanında yapmış olduğumuz hizmet ve adımları, spor camiası çok yakından takip etmektedir.
Biz sporun her branşında şartlarımız el verdiğince olmaya gayret ediyoruz ve bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz. Bu ödülü sadece şahsıma değil, Silifkeliler ve Silifke’nin Belediye Başkanı olarak bütün spor camiası adına alıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’ dedi.
Mersin Büyükşehir Kongre Merkezi’nde yapılan ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Spor Gençlik İl ve İlçe müdürlerinin yanı sıra antrenörler ve sporcularda katıldı.

Etiketler:, , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın