ZABITADAN BAYRAM DENETİMİ BAŞLADI

zabitadenetim-3jpgSilifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yaklaşan ramazan bayramı öncesi özellikle gıda maddesi satan iş yerlerine yönelik sürdürdükleri operasyonların yoğunlaştırıldığını söyledi.
Bayram şekeri, unlu mamul, tatlı gibi halk sağlığını yakından ilgilendiren gıda maddesi satan iş yerlerinin teşhir ve üretim yerlerini denetlediklerini vurgulayan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, hijyenik koşullarda üretim ve satış yapmayan iş yerleri sahiplerini uyardıklarını bildirdi.
Vatandaşların Ramazan Bayramı öncesi huzurlu, güvenli ve sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için iş yeri denetimlerini sıklaştırdıklarını anlatan Belediye Başkanı Öngel,  “Öncelikli olarak şekerci, unlu mamul ve tatlı satan iş yerlerini denetliyoruz. Çünkü bayram öncesi ilk alınacak ürünler bunlar. Sağlık kurallarına uymayan, hijyenik ortamda üretim yapmayan iş yerlerini tespit ettiğimiz an yasaların öngördüğü gerekli yaptırımları uygulayacağız. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürmektedir.  Halkın sağlığı ile oynamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Etiketler:, ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın