ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

30 sel92 yıl önce 26 Ağustos‘ta başlayıp, 30 Ağustos‘ta Dumlupınar‘da Mustafa Kemal Paşa’nın başkumandanlığında zaferle sonuçlanan başkomutanlık Meydan Muharebesi Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk topraklarına göz dikenlerin, Türk’ün çelikten iradesi karşısında teslim olduğu yüce ve anlamlı bir gündür.

Bu anlamlı günde Selefkoshaber.com sitesini 2012 yılında faaliyete geçirmiş olmanın heyecanı ve mutluluğunu bir kere daha yaşıyor. Tarihimizi ve kültürümüzü yaşatmak için kurmuş olduğumuz sitemizin sizlerin sayesin de 2. yılını kutluyoruz. Sadece Silifke sevdasıyla çıktığımız bu yolda bize destek veren bizi takip eden herkese çok teşekkür ederiz. Kurulduğu günden bu yana her konuda Silifke için ücretsiz hizmet veren sitemiz bundan sonrada aynı çizgide de devam edecektir. Tek amacımız tarihimizi, kültürümüzü yaşatmak ve gurbette yaşayanların biraz olsun sıla özlemini azaltmaktır. Şuanda Vatani görevini yapmakta olan Sitemiz kurucularından Serkan Ulaş’a hayırlı teskereler diliyoruz.

Bu mutlu günde, Bize bu günleri yaşatan Ulu Önder Atatürk ve Kahraman Türk Ordusu’na şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz,   Milletimizin 30 Ağustos  Zafer Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

 

METİN ARAYCI

 

Etiketler:, , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın