KAZANMAYA DEVAM

silifke belediyespor50. Yılında şampiyonluk parolasıyla maçlarını oynayan ve Bal ligi yolunda dolu dizgin giden namağlup Silifke Belediyesporumuz, Silifke Şehir Stadında oynadığı karşılaşmada taraftarlarımızın müthiş desteği ile Tarsusgücüspor’u 5-0 yendi.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Sercan Pehlivan,Suat Beliktaş,Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Veysel Okur, İbrahim Ulu, Tufan Esin,Mustafa Doğan,Uğur Ökkeş Güneş, Mehmet Şıralı, Anıl Güler 11’i ile çıktı.

İlk yarı ve ikinci yarı üstün ve baskılı oynadığımız karşılaşmada girdiğimiz net gollük pozisyonları değerlendiremedik. İlk yarı 0-0 biterken, 44.dakikada rakip takım oyucusu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Tarsusgücü karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Takımımızın gollerini 47.dakikada Tecrübeli Kaptanımız Tufan Esin penaltıdan, 65.dakikada Ali Yılmaz, 67.dakikada Mehmet Şıralı, 72.dakikada Mehmet Şıralı, 83.dakikada Mehmet Şıralı attı.Tecrübeli 2.kaptanımız Mehmet Şıralı attğı 3 golle hat-rick yaptı.Karşılaşma 5-0 üstünlüğümüzle bitti. Penaltıdan sonra Kaptanımız Tufan Esin’e taraftarlarımız “I Love You Tufi” diyerek sevgi gösterilerinde bulundu.

Teknik heyetimiz ve futbolcularımız galibiyeti tüm Silifkelilere armağan ettiler.

Deplasmanlarda ve kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalarda, her zaman olduğu gibi tribünden izleyerek bizleri yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza, fanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız,10 0cak 2015 Cumartesi günü saat 14:00’da Mersin deplasmanında Üçocak Stadında Kuvayi Milliyespor ile karşılaşacak.

Takımımıza Başarılar Diliyoruz.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın