BABACAN MAKİNA ENGELLİLER SPOR KULÜBÜNE SPONSOR OLDU

basketbolSilifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Babacan Makine ile bir yıllık isim hakkı sponsorluğu imzaladı.

Silifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneğinde (Mürüvvet Hanım Konağı) düzenlenen imza törenine, Kulüp başkanı Zafer Kabal, başkan yardımcısı Adem Şıralı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Şube Sorumlusu Ali Yaman, Takım Kaptanı Engin Çim, oyunculardan Umut Esmer, Suavi Dalyanoğlu, Alime Güngör ile Babacan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Evren Gölgeli katıldı.

Törende konuşan Zafer Kabal, “Bu anlaşmanın kulüp için çok önemli olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: 2009 yılında Silifke’de bir ilki gerçekleştiren bir gurup azimli, inançlı, engelsiz yürek bir araya gelerek kurduğumuz tekerlekli sandalye basketbol takımı ile 2010-2014 yıllarında Silifke Belediye spor bünyesinde yer alarak Silifke ilçemizi yurt içinde başarıyla temsil ederek Silifke’nin adını her platformda övgüyle söz ettirmiştir.

2014 yılında değişen Silifke Belediye Spor yönetimi futbola ağırlık vereceklerini bu yüzden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına ve engelli sporculara destek olamayacaklarını belirtmeleri üzerine Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.Liginden çekilmek zorunda kaldık. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının oyuncularının ve engelli arkadaşların spor yapmalarına imkan vermek için Silifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneğini kurduk. 2016-17 Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel C gurubunda mücadele edecek olan takımımız Sezona yenilenen bir kadro ile başladıklarını Babacan Makine ile daha büyük hedeflere gideceğimize inanıyoruz. Babacan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Evren Gölgeli’ye Silifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Babacan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Evren Gölgeli ise, “Bugüne kadar her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Silifke’de bir ilki gerçekleştiren engelsiz yüreklerin kurduğu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına sponsor olmaktan mutlu olduklarını belirterek hep beraber inşallah 2.lige çıkacağımıza güvenimiz tamdır. Herkesin Silifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü’nün yanında yer alması lazım. Dayanışma oldukça başarının geleceği kaçınılmaz olacaktır. Herkesin bu duyarlılıkta olması temennimizdir. Babacan Makine Silifke Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına 2016-2017 sezonunda başarılar diliyorum” dedi.

Cumartesi günü kendi evinde ilk maçına çıkacak olan takımımızı yalnız bırakmayalım…

Takımımıza Yeni Sezonda Başarılar Diliyoruz.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın