DÜNDEN BUGÜNE…

sehitlerrSınırlarımızı Suriyelilere sonuna kadar açarsan, Cumhuriyet Bayramında Peşmergelerin geçişine izin verirsen, Teröristleri seyyar Mahkemelerde yargılar serbest bırakırsan, Çözüm süreci diye teröristlerin yuvalanmalarına göz yumarsan, ne olduğu belirsiz insanları Ülkemize hiç bir kayıt olmadan sokarsan, kim dost kim düşman kim terörist bilemezsin.

Hiç bir olayda  hiç bir yetkili kimse sorumluluk almazsa olayların failleri gerekli cezalara çarptırılmazsa, yayın yasaklarıyla hiç bir sıkıntı çözülemez.

Fetocular önce gerçek Atatürkçü Askerleri temizlerken, bu Ülkede üç kuvvet komutanı birden istifa ederken ses çıkarmayanlar sorgulamayanlar şimdi olanların sorumlularıdır.

Sonra fetocularla kurunun yanında yaşta yanınca gerçek peygamber ocağı dediğimiz Askerlik ruhu zedelendi tecrübesiz 20 yaşında daha yeni uzman onbaşı olmuş vatan evlatlarını ölüme göndererek bu sorun çözülemez.

Barış demeyen, Amacı Ülkemizi bölmek olan bir terör örgütüyle tek taraflı kayıtsız şartsız barış yaptık şimdi meyvelerini topluyoruz, tek taraflı barış olmaz.

Bu günlere kendi elimizle getirildik. Allah bugünümüzü aratmasın.
#busonolsun

Etiketler:, , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın