HAYIR SEVER ÖĞRETMEN OKUL YAPTIRDI

906Hayırsever Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Özcan tarafından Taşucu’nda yaptırılan Mustafa Özcan ilkokulunun açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Törende konuşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içerisindeler.

Değerli Prof. Dr. Mustafa Özcan hocamız, sadece okul yaptırmıyor, tüm hayatı boyunca sergilediği gibi bu ülkenin geleceğine, eğitimine, çocukların ve çocuklarımızın yetişmesine çok anlamlı bir katkı sunuyor.  Ben hakikaten ve gerçekten çok anlamlı olan bu bağış nedeniyle değerli hocamıza çok teşekkür ediyorum. Emeklerine ve yüreklerine sağlık diyorum’dedi.

Açılış konuşmasının ardından Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Prof. Mustafa Özcan’a teşekkür plaketi ve çiçek armağan etti. Daha sonra Halk oyunları ekibi başarılı bir folklor gösterisi sunarak, okulun açılış kurdelesi kesildi.

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın