HİZMETLERİ KORUYALIM

Silifke Belediye Başkanvekili Hasan Mazlum Kirişçi, hizmetlerin yapılması kadar korunmasının da öneminin büyük olduğuna dikkat çekti.

Silifke Belediye Başkanvekili Hasan Mazlum Kirişçi, hizmetlerin yapılması kadar korunmasının da önemine dikkat çekerek, halkımızın bu konuda daha duyarlıdavranması gerektiğini vurguladı. Mahallelerde bulunan park içerisindeki oturma guruplarının ve diğer alanlarda yapılan belediye hizmetlerinin bilinçli olarak, kendini bilmez bazı kişiler tarafından kırılmasına veya zarar verilmesine bir anlam veremediğini belirten Belediye Başkanvekili Hasan Mazlum Kirişçi, “yapılan hizmetleri bizim belediye olarak korumamız mümkün değil, yaptığımız her hizmetin başına bir bekçi koyamayız. Hizmetlerin korunması konusunda değerli halkımızın duyarlılık göstermesini bekliyoruz. Şehrimize yapılan hizmetleri sizlerden topladığımız gelirlerle gerçekleştiriyoruz. Yapılan hizmetler siz Silifkeli hemşehrilerimiz içindir, halkımızdan isteğimiz, yapılan hizmetlere zarar verenleri tespit ettiğinizde belediyemize veya güvenlik güçlerine haber verin. Belediyemizin yaptığıhizmetleri hep birlikte koruyalım” dedi.

Çevre kirliliğine karşı daha duyarlı davranılması gerektiğine de vurgu yapan Başkanvekili Hasan Mazlum Kirişçi, özellikle şehir merkezinde bulunan elektrik panoları diğer alanlara izinsiz afiş yapıştırılmasının yasak olduğunu hatırlattı. Bu konuda bir çalışma başlattıklarını açıklayan Başkanvekili Kirişçi, belediye olarak görüntü ve çevre kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla bir temizlik ve boyama çalışmasıbaşlattıklarını da belirtti. İşyeri sahiplerini de bu konuda uyaran Başkanvekili Kirişçi, İzinsiz reklam yapıştırarak çevre kirliliğine neden olan işyeri ve ticarethanelere cezai işlem uygulayacaklarının da altını çizdi

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın