SİLİFKE GİRİTLİLER DERNEĞİNDEN KAYMAKAMA HOSGELDİN ZİYARETİ

dernek kaymakam ziyaretiSilifke Giritlileri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Silifke’ye yeni atanan Kaymakamımıza Hoşgeldin  ziyaretinde bulundular.

Sıcak bir şekil de karşılayan kaymakamımız tek tek dernek yönetimiyle tanıştı. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kendisini de tanıtan Sayın Kaymakamımız kendisinin de zor şartlarda okuyarak bu günlere geldiğini, geçmişini unutmadığını hiç bir şekilde halktan kopmadığını kapısın herkese açık olduğunu söyledi. Dernek binasıyla komşu olduklarını belirti ve komşuluk ilişkileri gereği ziyarete geleceğini ve kendisinin kapısının da herkese açık olduğunu söyledi.

Her gittiği İlçe de güzel izler bırakmak için uğraştığını diğer İlçeler gibi güzel bir İlçe olan Silifke’miz de de güzel izler bırakmak istediğinden bahsetti.

Her etkinlikte her faaliyette alışılmışı bozacaklarını, her törende her bayramda daha, iyi daha güzel etkinlikler gerçekleştireceklerini söylediler. Dernek Üyeleri de bunun ilk örneklerini 29 Ekim ve 10 Kasım törenlerinde hissettiklerini milli değerlerin zorunlu bir etkinlik değil birlik ve beraberliğimizi güçlendiren etkinlikler olduğunu bize hissettirdiniz diyerek Sayın Kaymakamımıza teşekkür ettiler.

Etiketler:, , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın