ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN TÜRKİYE DERECELERİ

ataturkoo-1jpgSpordan bilim ve teknolojiye kadar uzanan başarı çizgisinde hızla ilerleyen Silifke Atatürk Ortaokulu öğrencileri elde ettikleri başarıyı Silifkelilerle paylaşmaya devam ediyor.
Kayseri’de yapılan okullar arası puanlı atletizm  Türkiye finallerine katılan Silifke’yi ve Mersin’i başarı ile temsil eden Silifke Atatürk Ortaokulu atletizm takımı, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret ettiler.
Küçük erkeklerde Türkiye ikincisi,  küçük kızlarda Türkiye üçüncüsü olan  Silifke Atatürk Ortaokulu atletizm takımı Okul Müdürü Cemalettin Evren, Beden eğitimi Öğretmeni Uğur Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Tol ve okul öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret ettiler. Elde ettikleri başarının sevincini yaşayan öğrenciler, kendilerine bu fırsatı sağlayanlara da teşekkür ettiler.
Takım antrenörü ve beden eğitimi öğretmeni Uğur Yılmaz il birincisi olduktan sonra 6 grupta yarışmaların devam ettiğini, her grupta 14 takım olduğunu okul öğrencilerinin Ankara grubunda mücadele ederek erkek takımında grup birincisi, bayan takımında grup ikincisi olduklarını da belirtti. Kayseri’de yapılan Türkiye finallerinde 32 bayan ve  32 erkek takımları arasından Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin Türkiye ikincisi ve Türkiye  üçüncüsü olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Yılmaz,  başarılarının önümüzdeki yıllarda devam edeceğini belirtti.
Silifke Atatürk Ortaokulu Müdürü Cemalettin Evren’de konuşmasında, Türkiye finallerinde  emeği geçen beden eğitimi öğretmenleri Uğur Yılmaz, Hasan Cemil Akkaşoğlu, Nimet Taşer ve Aziz Kıcalı’ ya   teşekkür etti. Küçük erkeklerde takım halinde  Türkiye ikincisi, küçük bayanlarda takım halinde Türkiye üçüncüsü olmanın gurunu yaşadıklarını belirterek bu sevinçlerini ise tüm Silifkelilerle paylaştıklarını açıkladı.
Kendisini ziyarete gelen Atatürk Ortaokulu Müdürü Cemalettin Evren, okul öğretmenleri ve öğrencileri makamında kabul eden Başkan Öngel, öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.Sporda olduğu gibi bilim ve teknoloji çalışmaları ile de ülke genelinde sağladığı başarının Silifke ve Silifkelileri gururlandırdığını da hatırlattı. Kayseri’de yapılan okullar arası puanlı atletizm  Türkiye finallerine katılarak Silifke’yi ve Mersin’i başarı ile temsil eden Silifke Atatürk Ortaokulu atletizm takımı öğrencilerine ve “Bu Benim Eserim” adlı proje yarışmasında Silifke başta olmak üzere, bölgemizi Türkiye’de temsil eden, Silifke’nin  önemli bir gelir kaynağı olan çileğin,  projeleri ile raf ömrünü uzatarak ülke ekonomisine katkıda bulunan öğrenciler Beyza Gülsüm Tol ve İlayda Yılmaz’ı başarılarından dolayı kutladığını da bildirdi.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın