EN TEMİZ OKUL SEÇİLDİ

en-temzi-okul-1jpgSilifke’miz evimiz evimiz tertemiz projesi kapsamında 20-26 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenen temizlik haftası etkinlikleri arasında yer alan şiir, kompozisyon ve en temiz okul yarışması sonuçlandı.
Yapılan yarışmalar sonunda en temiz okul seçilen Gazipaşa ilkokulunda düzenlenen ödül töreninde şiir ve kompozisyon yarışmaları jüri üyeliklerini Taşucu Anadolu Lisesi öğretmeni İbrahim Atalay, Ertan Cüceloğlu Anadolu Lisesi öğretmeni Tuncer Trak ve Taşucu Prof. Dr. Durmuş Tezcan Lisesi öğretmeni Ahmet Akbaba yaptı. Jüri üyelerine plaketlerini Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Coşkun verdi. Değerlendirmeler sonucunda şiir dalında Cemal Kirişçi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Merve Nur Tatlıca, Taşucu Seyfettin Tatoğlu Ortaokulu öğrencisi Gülsüm Saraç ve Özel Yıldırımhan Burak Ortaokulu öğrencisi Alper Kağan Ateş ödülünü Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dr. Nesrin Esin verdi.
Kompozisyon yarışmasında ise dereceye giren  Taşucu Seyfettin Tatoğlu Ortaokulu öğrencileri Begüm Aygün ve Ayşe Yapalak, Şehit Ragıp Köse Ortaokulu öğrencisi Kübra Küpeli’ye ise ödüllerini Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren verdi.
En temiz okul yarışmasında görev alan jüri üyeleri Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Şeker, Silifke Belediye Tabibi Dr. Hasan Başar ve Sağlık Grup Başkanlığında görevli Yalçık Göktan’a plaketlerini Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman verdi.
Hafta içerisinde düzenlenen bu Kan Seni Unutur mu adlı kan bağışı kampanyasına desteklerinden dolayı Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren, Mersin Kızılay Kan Merkezi, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Nasuhoğlu, Belediye Temzilik İşleri Müdürü Abdurrahman Üner’e ise plaketlerini Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi verdi.
En temiz okul yarışmasında ise dereceye giren ve birinci olan Gazipaşa ilkokulu, ikinci Özel Uğur Koleji ve üçüncü olan Özel Yıldırımhan Burak ilkokuluna  teşekkür belgesi ve plaketlerini ise Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel verdi. Törende ayrıca 2013 yılı temizlik haftası etkinliklerinde en temiz okul seçilen Gazipaşa ilkokuluna birincilik unvanını belirten pano Belediye Başkanı Öngel tarafından okul müdürü Ali Ünal’a teslim edildi.

 

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın