MESKİ SİLİFKE’DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

meskiMersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke’de mahalle muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Toplantı 23.12.2015 tarihinde saat 10.30 da Silifke Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. Toplantı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Bilgilendirme toplantısına Mersin MESKİ Strateji Daire Başkanı Tomris Okşar, İçme suyu Daire Müdürü İlhan Yalçın, Kanalizasyon Müdürü Niyazi Keçebaş, MESKİ Silifke Şube Müdürü İsmail Keser, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Belediye Meclis üyeleri, parti yöneticileri ile muhtarlar katıldı.
MESKİ Strateji Daire Başkanı Tomris Okşar tarafından sunumlar yapıldı.
Bilgilendirme toplantılarında, MESKİ’ nin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler, MESKİ’nin Kurumsal yapısı, 2016 yılındaki projeleri ve hizmetleri, 2016 Mali yılı bütçe ve tam maliyet esaslı tarifelerin sunumu, su tasarrufu ile ilgili genel bilgiler verildi. Bilgilendirme toplantılarının sonunda katılımcıların soruları, talepleri, öneri ve şikâyetleri alınarak gerekenin en kısa sürede yapılacağı ifade edildi.
MESKİ Strateji Daire Başkanı Tomris Okşar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yapılan bu tarz toplantıların Vatandaşlarımız ile doğrudan doğruya diyaloğumuzu sağlaması açısından çok önemli olduğunu belirtti.
MESKİ Silifke Şube Müdürü İsmail Keser, “Toplantımızın amacı, her ay düzenli olarak ödediğiniz içme suyu faturalarınızın hangi maliyet kalemlerinden oluştuğu ve toplanan su paralarının nerelere hangi amaçla harcandığı, yatırım yapılırken hangi hususların göz önüne alındığı konusunda sizleri bilgilendirmek, talep, öneri ve şikayetlerinizi alarak sizlerin memnuniyetini artırmak ve sürekli iyileştirmeye çalışmaktır” dedi.
Okşar; “Yapılan bilgilendirme toplantıları ile MESKİ’ nin gerçekleştirdiği faaliyetler ve hazırladıkları projeler hakkında bilgileri vatandaşlarımızla paylaştık. Bu tarz toplantılar ile vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak için neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişlerinde bulunarak diyaloğu ve dinamiği en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Toplantılar için emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bilgilendirme toplantılarımızı 2016 yılı içerisinde düzenli aralıklarla yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Okşar, MESKİ olarak Misyonumuz; Mersin’de insan ve çevre sağlığını esas alarak, kesintisiz su temini ve atık su bertaraf hizmetlerini, mevzuat çerçevesinde sürekli iyileştirerek sunmaktır. Vizyonumuz ise Su temin ve atık su bertaraf hizmetlerinde kurumsal mükemmellik anlayışını uygulayan örnek bir kurum olmaktır” dedi.

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın