ÖNGEL’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

banka-1Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, ilçede faliyet gösteren bankaları ziyaret ederek göreve başlayan  müdürlere hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Finansbank, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası, HSBC Bank, İş Bankası ve Garanti Bankalarına bir ziyaret programı düzenleyen  Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı, ziyaret programlarını İlçe Başkanı Özer Özel, Kadın Kolları Başkanı Dr. Nesrin Esin, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’la sürdürdü.
İlçe merkezinde hizmet veren bankaları ziyaret eden Başkan Öngel ve beraberindekiler bankada bulunan müşteri ve çalışanlarla da tek tek görüştü. Banka müdürlerini de makamlarında ziyaret eden Başkan Öngel, ilçeye yeni atanan banka müdürlerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Silifke ve Silifkelileri kısa sürede tanımaya çalıştıklarını belirten banka müdürleri, Silifke’ye gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kendilerini ziyarete gelen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, Kadın Kolları Başkanı Dr. Nesrin Esin, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren banka müdürleri, kısa sürede Silifke ve Silifkelileri sevdiklerini de açık yüreklilikle ifade ettiler.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın