ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUZ

sil bel50. Yılında şampiyonluk parolasıyla Mersin Süper Amatör Kümede mücadele eden Silifke Belediyesporumuz, 10.hafta maçında Erdemli Şehir Stadında Erdemli Gençlerbirliğini 6-0 yendi.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Sercan Pehlivan,Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Cihan Ok, Veysel Okur, Tufan Esin,Mustafa Doğan, Ökkeş Uğur Güneş, Mehmet Şıralı, Ahmet Sarı, Anıl Güler 11’i ile çıktı.

İlk yarı ve ikinci yarı üstün oynadığımız karşılaşmada takımımızın gollerini 5.dakikada Ökkeş Uğur Güneş, 9.dakikada Mustafa Doğan, 20.dakikada Anıl Güler, 23.dakikada Anıl Güler, 59.dakikada Mehmet Şıralı, 62.dakikada Anıl Güler attı.Anıl Güler attığı 3 golle hat-rick yaptı.

Karşılaşmayı Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mevci Arslan, Silifke Belediye Kültür Müdürü Üstün Zayim, özel araçlarıyla Silifke’den, Erdemli’den, Mersin’den bizleri desteklemeye gelen Silifke sevdalıları,taraftarlarımız izledi.

Teknik heyetimiz ve futbolcularımız galibiyeti tüm Silifkelilere armağan ettiler.

Tribünden izleyerek bizleri yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza,fanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız 16 Kasım 2014 Pazar günü Saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Mut İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Tüm taraftarlarımızın,fanlarımızı her zaman olduğu gibi Silifke Şehir stadını doldurmaya ve bizleri desteklemeye bekliyoruz…

Birlik beraberlik içerisinde bu yolun sonu ŞAMPİYONLUK

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın