SİLİFKE BELEDİYE SPORDAN YENİ TRANSFER

sil bel sporSilifke Belediye spor kulübü ile anlaşma imzalayan futbolcu Mehmet Şıralı, tüm sporseverlere ve kulüp yöneticilerine seslenerek,  yeni sezonda takımımızı başarıya taşıyacağız dedi.
Uzun yıllar yeşil sahalarda top koşturduğunu ve bundan böyle de kendi takımım dediği Silifke Belediye spor’da futbol yaşamını devam ettireceğini belirten Silifke’li futbolcu Mehmet Şıralı, yeni sezon için kulüple anlaşmaya vardı. Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Kulüp Başkanı Mevci Arslan ve yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreni belediye başkanlığı makamında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Turgut ve Futbolcu Mehmet Şıralı tarafından imzalanan anlaşma töreninde söz alan Silifke’li futbolcu Mehmet Şıralı yaptığı konuşmada, “İlk takımım Silifke spor’da yıllarca top koşturdum. Daha sonra ikinci lig takımlarından Mardin, Gaziantep GASKİ, Diyarbakır Belediye spor’da, üçüncü lig takımlarından Alanya, Ankara Tarım Kredi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, K. Maraş spor,  İzmir Menemen spor, Afyon Sandıklı spor ve BAL liginde de Uşak Özel İdare, İzmir Ödemiş Belediye spor ve Mersin Toroslar Belediye spor  takımlarında top koşturdum. Belediye spor Kulüp Başkanı Mevci Arslan ve Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’un daveti üzerine bugün yeniden doğup büyüdüğüm Silifke’mize ve bugüne kadar sayısız başarılı sporcu arkadaşımızın yetişmesine vesile olan Belediye spor kulübüne katıldım. Bundan sonra belediye spor kulübümüzün başarıya ulaşması için var gücümle mücadele edeceğim. Alt yapıdan yetişecek genç kardeşlerimizin gelecekte başarılı ve profesyonel bir yapıya sahip olması için de her türlü çalışmaya hazırım. Sporu seven ve kendisinin de geçmişte yeşil  sahalarda top koşturduğunu öğrendiğim Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’un belediye spor için hedeflediği şampiyonluk idealine ben de katkı sağlamak istiyorum. Tüm yöneticilerimizle, futbolcu arkadaşlarımızla, teknik direktörümüz ve teknik ekibimizle en önemlisi de taraftarlarımızla hedeflediğimiz şampiyonluk sevincini yeni sezonda hep birlikte yaşayacağımıza inanıyorum. Beni Silifkeli hemşehrilerimle ve sporseverlerimizle buluşturan başta Silifke Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’a, Kulüp Başkanımız Mevci Arlan’a ve kulüp yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
İmkanları ölçüsünde belediye olarak spora da her türlü desteği sağlayacaklarını bildiren Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, kulübün gelişmesi ve büyümesi için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi. Kulübe yeni katılan futbolcu Mehmet Şıralı’ya teşekkür eden Başkan Turgut, “Belediye olarak tüm imkanları seferber ederek ilçemiz halkının hasretini çektiği başarılara belediye spor’u hep birlikte taşıyacağız” diyerek kulüple anlaşma sağlayan futbolcu Mehmet Şıralı’nın sözleşmesini imzaladı. 

Etiketler:, , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın