YENİ KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

815Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Hükümet Konağı yanındaki eski belediye hizmet binasının Kültür Müdürlüğü binası olacağını müjdeleyerek, binada bakım ve onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Silifke Belediyesinin, tüm Silifkelilere, ilçedeki kurum ve kuruluşlara her şeyiyle örnek olması gerektiğini belirten Başkan Turgut, ‘İlçemiz tam anlamıyla bir tarih ve kültür kentidir. Bir kenti oluşturan ana öğelerin başında binalar gelir. Binaların güzelliği ve yapısıyla doğru orantılı olarak o kent de güzelleşir.  Bugüne kadar sergi sarayı olarak sanatçılarımıza ev sahipliği yapan hizmet binamız, hem Kültür Müdürlüğü hem de değişik kurs ve sergilerin yer alacağı bir hizmet binası haline gelecektir.
Silifke’nin kültürüne sahip çıkması, çalışmalarını rahat ve nezih bir ortamda gerçekleştirebilmesi için böyle bir mekâna ihtiyaç vardı. Bugün ustalarımız binanın bakım, tadilat ve boya çalışmalarını yapıyorlar. Kültür Müdürlüğü binamızı kısa süre içerisinde faaliyete geçireceğiz. Ayrıca binamız sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirilebildiği önemli bir çalışma merkezi olacaktır. Halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim’ dedi.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın