YAPI KREDİ’DEN VATANDAŞA HİZMET

yapikredi-1jpgYapı Kredi Bankası Silifke Şubesi belediye ile yaptığı anlaşmada, belediyeye su faturası ödeyecek abonelere elektronik ortamda ödeme kolaylığı getirdi.
Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve Yapı Kredi Bankası  Silifke Şubesi Müdürü Sercan Başar arasında imzalanan anlaşma ile belediyeye su borcu olan abonelerin bundan böyle su faturası ödemesi yapmak için kuyrukta beklemesine, çalışanların mesai saatlerinde bu iş için zaman kaybetmesine gerek kalmayacağı bildirildi.

Silifke Belediyesi ile yapılan bu anlaşmanın kendileri, vatandaşlar ve belediye yönetimi tarafından son derece sevindirici olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası Silifke Şube Müdürü Sercan Başar, “Belediyemiz, ilçemiz halkına daha iyi hizmet verebilmek için sürekli çalışmaktadır. Bu çalışmalar kapsamında su faturalarının Bankalar aracılığı ile tahsilatının yapılabilmesi amacı ile gerekli elektronik altyapı oluşturulmuştur. Böylece, ilçemiz halkının su faturası ödemesi yapmak için kuyrukta beklemesine, çalışanların mesai saatlerinde bu iş için zaman kaybetmesine gerek kalmayacaktır. Bankamız da, bu hizmetin vatandaşa en iyi şekilde ulaştırılmasını sağlamak için bankamız Silifke Belediyesi ile bir protokol imzalamıştır. Bu protokol kapsamında, abonelerin su faturası tahsilatları, Bankamızdaki hesaplarına, kredi kartlarına otomatik ödeme talimatı verilerek, Bankamatiklerden ve internet bankacılığı ile şube dışından elektronik ortamda yapılabilecektir. Geniş müşteri kitlesi, internet bankacılığı hizmetlerindeki başarısı, yaygın şube ve bankamatik ağı ile Bankamız bu hizmeti en iyi şekilde verebilecek durumdadır. Protokolün imzalanmasını takiben gereken tüm hazırlıklar tamamlanarak uygulamaya kısa sürede başlayacağız. Bu hizmetin sağlanmasında, başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızı da, emek ve zaman kaybını ortadan kaldıracak olan bu uygulamaya katılarak su faturalarının zahmetsizce ödenmesini sağlamak için otomatik ödeme talimatı vermek üzere Şubemize davet ediyorum” dedi.
Son günlerde ilçe merkezinde faaliyet gösteren bazı bankalarla bu tür anlaşmalar yaptıklarını bildiren Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, en son Yapı Kredi Bankası  şubesi ile yaptıkları bu anlaşmanın vatandaşa büyük bir kolaylık sağlayacağını vurguladı. Başkan Öngel, “Belediyemiz su abonelerimize yönelik bir ödeme kolaylığı sağlamıştır. Yapı Kredi Bankası Silifke Şubesi ile yaptığımız sözleşmeden sonra artık su abonelerimiz faturalarını Yapı Kredi Bankası  aracılığıyla tahsilatının yapılabilmesi amacı ile elektronik bir alt yapı oluşturduk” dedi.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın