MERSİN YENİ OTOGAR İHALESİ YAPILDI

mersin otogrYeni Otogar Tesisi içerisinde yer alan 81 adet iş yerinin tamamının 3 yıl süreliğine kiraya verilme ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği kapalı teklif usulü ile basına ve kamuoyuna açık şekilde Kongre ve Sergi Sarayı Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. İhaleyi; yapmış olduğu 20 milyon liralık teklifle Şimşek Grubu kazandı.

İhaleye BLR Yapı Grubu, Alp Sosyal Hizmet Grubu, Mersin Şimşek Grubu, Muaz Grubu ve Villa Grubu katıldı.

Alp Sosyal Hizmet Grubu, ihale başvuru şartlarına hukuken uymadığı gerekçesiyle ihaleye giremezken, ihale geriye kalan 4 firma arasında yapıldı. Yapılan ihale sonunda Mersin Şimşek Grubu, yeni otogar tesisi içerisindeki 81 iş yerinin ihalesini 3 yıllığına 20 milyon lira karşılığında kazanmış oldu.

İhale sonrası kısa bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, ihalenin kanunun emrettiği şekilde ve hukuk çerçevesinde yapıldığını belirterek, “Adaletin üstünlüğüne inandığımız için, kimsenin yanında ya da karşısında olmadan bir tutumla hareket ettik. Yeni Otogar Tesisi içerisindeki 81 iş yerinin ihalesi, 20 milyon liralık bir bedelle 3 yıllığına Mersin Şimşek Grubu’nda kaldı. Mersin için hayırlı olsun.” dedi.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın